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Registros recuperados : 11 | |
11. | | ANTONIOLLI, L. R.; HELM, C. V.; SCHILD, P. M.; HOFFMANN, J. F.; MARCO, D. de; JOHN, A. M. S. Pera 'Santa Maria' - caracterização de atributos físicos, químicos, sensoriais e nutricionais de qualidade. Bento Gonçalves, RS: Embrapa Uva e Vinho, 2016. (Embrapa Uva e Vinho. Circular Técnica, 126). Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 11 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
15/02/2013 |
Data da última atualização: |
31/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ANTONIOLLI, L. R.; CZERMAINSKI, A. B. C.; HOFFMANN, J. F.; MARCO, D. |
Afiliação: |
LUCIMARA ROGERIA ANTONIOLLI, CNPUV; ANA BEATRIZ COSTA CZERMAINSKI, CNPUV; JESSICA F. HOFFMANN, IFRS/BG; D. MARCO, IFRS/BG. |
Título: |
Temperature conditioning for ripening induction of 'Rocha' pears. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL POSTHARVEST SYMPOSIUM, 7., 2012, Kuala Lumpur. Postharvest for wealth and health: abstracts. [S.l.: MARDI: UPM: ISHS], 2012. |
Páginas: |
p. 176. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo P06_12. |
Conteúdo: |
'Rocha' pears were harvested in January 2012, when the fruit in the orchard reached commercial maturity, defined by flesh firmness of 67 N and prevalence of 6 and 7 rates in the starch scale (from 1 to 10). Six 10-fruit samples were kept at 24 ± 1°C, while the remaining 42 10-fruit samples were placed in cold room at 0 ± 1°C. |
Thesagro: |
Colheita; Fruticultura; Maturação; Pera; Temperatura. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/195903/1/TEMPERATURE.pdf
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Marc: |
LEADER 01049nam a2200229 a 4500 001 1949404 005 2019-10-31 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aANTONIOLLI, L. R. 245 $aTemperature conditioning for ripening induction of 'Rocha' pears.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL POSTHARVEST SYMPOSIUM, 7., 2012, Kuala Lumpur. Postharvest for wealth and health: abstracts. [S.l.: MARDI: UPM: ISHS]$c2012 300 $ap. 176. 500 $aResumo P06_12. 520 $a'Rocha' pears were harvested in January 2012, when the fruit in the orchard reached commercial maturity, defined by flesh firmness of 67 N and prevalence of 6 and 7 rates in the starch scale (from 1 to 10). Six 10-fruit samples were kept at 24 ± 1°C, while the remaining 42 10-fruit samples were placed in cold room at 0 ± 1°C. 650 $aColheita 650 $aFruticultura 650 $aMaturação 650 $aPera 650 $aTemperatura 700 1 $aCZERMAINSKI, A. B. C. 700 1 $aHOFFMANN, J. F. 700 1 $aMARCO, D.
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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